Hopp til hovedinnholdet

Han er forelska i venninnen

Jente 16 år
 

Spørsmål

Stup forelska, vil si det er den eneste måten å nerme meg forklaringen på hvor mye jeg liker han. Eneste er at han er forelska i bestevenninna mi. hun er suuper snill osv, men hun har 0 peiling på hva det er å være forelska hu tror at det bare er til og utnytte gutter akkurat som hun vil for de er gutter og blir ikke såra i det hele tatt. Noe jeg irriterer meg så sykt mye over for jeg vil ikke at hun skal utnytte hanJeg var sammen med han en gang for lenge siden, men han slo opp en måned senere ble han sammen me stesøsterå mi av alle folk så bestevenninna mi å jeg har likt han hale tida noe som begge de jentene viste... Sååååå jeg ble så klart super såra å var fast bestemt på å komme over han å 3 år senere har jeg fremdeles ikke klart det. Vi har småkost litt i etter kant å bestevennen min Marius sier at vi visstnok passer ilag. Jeg vet ikke er super redd for å bli såra igjen men klarer ikke slutte å tenke på ham... Hjelp hva kan jeg gjøre er lej av å være trist å deprimert av dette :(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg synes du har vært veldig tøff som har prøvd å komme deg over han. Det er veldig tungt å komme seg over en man er glad i, men de vonde følelsene går over, selv om det kan ta tid :-) Det må være ekstra vanskelig når han har likt søsteren din og venninnen din. Det virker som om du ser han ofte og er mye med han også,  noe som kan gjøre det enda vanskeligere å komme seg over han. 

Jeg synes du skal prøve å ikke være så mye med han og prøve ordentlig å komme deg over han. Det er mange andre fisker i havet :-) Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp :-) 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse