Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i naboen min, men er redd for at det blir kleint om jeg sier noe om det.

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er forelsket i naboen min og hun er 23 og jeg er 18, hun vet ikke at jeg liker hun og vi kjenner verande godt men hun tenker ikke sånn som jeg gjør, for hun er vi venner men vil ikke si at jeg liker hun det kan fort bli kleint, hva skal jeg gjøre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er vanskelig å svare på hva du skal gjøre. Det er som du nevner en mulighet for at dette kanskje endrer forholde deres og gjør ting litt kleint mellom dere, dersom hun ikke viser deg de samme følelsene tilbake.
Samtidig kan det hende at du aldri får vite om hun føler det samme tilbake om du ikke prøver å vise henne dine følelser. Du kan jo gi inntrykk av at du liker henne på andre måter, for eksempel ved å starte med litt uskyldig flørting.

Det finnes en risiko ved å fortelle de man liker hva man føler, spesielt dersom man er gode venner fra før. Det betyr ikke at man aldri skal ta sjangsen, men man må kanskje føle seg litt frem og tenke gjennom hvordan man skal gjøre det. Det finnes jo også en mulighet for at dere fremdeles kan være venner om hun ikke er interessert, det handler mye om hvordan dere snakker om det og om hvordan dere velger å ta situasjonen.

Jeg håper du finner ut av det og ønsker deg lykke til. Jeg legger også ved noen artikler som kan være til hjelp.


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse