Hopp til hovedinnholdet

Forelsket men jeg tør ikke å "ta det første steget". Hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente som er forelsket i en gutt. Jeg bor i Oslo, og han bor i Telemark... Vi er med i samme politisk ungdomsparti osv og sånn ble vi kjent, men vi får ikke møttes så ofte og jeg tør ikke å "ta det første steget". Jeg føler på en måte at vi er gode venner, siden vi snakker sammen hver dag, men ikke noe mer enn det. Og i tillegg blir jeg den "lille" fordi jeg er litt yngre enn de andre, men mye mer moden. Så jeg lurer på, hvordan få ham interessert? ... takk for svar:-) hilsen hodestups forelska AUF-er

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er umulig å styre følelsene til en annen person, men du kan prøve å påvirke dem. Du kan flørte litt og se om han gjengjelder flørtingen, smile, gi komplimenter osv. Men, viktigst av alt, bli bedre kjent med han! Jo bedre du kjenner han jo lettere er det forstå om dere har kjemi. Jeg legger ved noen artikler som du burde lese, lykke til!Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse