Hopp til hovedinnholdet

Liker hun meg ?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg er en gutt på 13 år. Er veldig forelsket i en jente som går i klassen min. Hun pleier å spørre meg veldig ofte om hva som skjer i det faget jeg har hatt, siden vi er to halvdeler. Er dette et tegn? Hun spør ingen andre gutter enn meg. Men klarer ikke få det ut at jeg er forelsket i henne. Vil heller ikke at noen av vennene mine får vite det, siden en av dem er faktisk også forelsket i samme jente.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Uansett om hun liker deg eller ikke, virker det ihvertfall som om det er potensiale der;) Ikke vær redd for å ta mer initiativ. Det er bare hyggelig:) Da vil du også få sett hvordan hun responderer og om hun viser noen flere tegn til å like deg.

Det du beskriver overfor gir uttrykk for at hun liker deg. Om hun hadde vært uinteressert så hadde hun ikke prøvd å komme seg inn i samtalene dine osv;) Om du ikke satser noe, så vil du aldri få vite hvordan det egentlig ligger an;) Du kan jo starte litt rolig og se hva som skjer. Det er ikke noe hastverk;)

Lykke til!
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse