Hopp til hovedinnholdet

Blitt venn med en jente, hvordan skal jeg gå fram og hvordan vet jeg om hun liker meg?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har blitt venn med en veldig hyggelig jente, og jeg begynner å bli forelsket. Jeg tror det vertfall. Jeg var på besøk hos henn for første gang i går og vi hadde det veldig kjekt, synes jeg. Og jeg greier ikke å slutte å tenke på henne. Vi har masse av felles interesser. Men jeg vil gjerne si til henne at jeg liker henne men jeg er usikker på om jeg kanskje kommer til å miste vennskapet vi har. Hva skal jeg gjøre? Hun er også lagt ut bilde av jeg og henne på Instagram 2 ganger på rad og vi har det veldig fint vi ler mye og samtalene går av seg selv. Tror du hun liker meg også? Jeg håper det. Men hun er sammen med så mange gutter og jeg blir veldig sjalu. Hun snapper også med mange gutter også så jeg vet ikke om hun liker meg eller om hun er bare veldig hyggelig. Hva tror du?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:)

Nedenfor legger jeg ved artikkelen "20 tegn på at han/hun liker deg", som jeg tror du vil finne interessant. Forhåpentligvis vil den gi deg noen svar på hva jenta du liker tenker om deg.

Når det gjelder hvordan du skal gå fram, er det viktig å påpeke at det ikke finnes noen bestemt fremgangsmåte på akkurat dette, da det jo er umulig å styre følelsene hennes. Men jeg vil råde deg til å flørte og vise interesse - gi rett og slett uttrykk for at du synes hun er flott. Smil til henne, prat med henne oftere enn ellers, gi komplimenter og forsøk å opprette fysisk kontakt. Dette er det beste du kan gjøre for å fange oppmerksomheten hennes, og forhåpentligvis få henne til å tenke på deg som noe annet enn bare enn venn. Følg med på hvordan hun reagerer på flørtingen - det kan nemlig fortelle deg mye om hva hun føler for deg.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse