Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg si at jeg liker henne?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er veldig forelsket i en kjempe snill og søt jente! Hun vet ikke at jeg er forelsket i henne men vi er likevell godevenner. Jeg har veldig lyst til å si det til henne foe min magefølelse sier at hun liker meg men hun har sagt at hun ikke liker meg til vennene sine. Det får meg til å kollapse! Skal jeg stole på magen eller jenta? Hun har også lagt ut to bilder av meg på Instagram men hun slettet det dagen etter. Hun har et bilde av jeg og hun som bakgrunnsbilde på Macen. Og vi holder litt hender når vi ser film sammen og vi forteller hverandre hemmelig heter. Men hun er mye sammen med andre gutter og det gjør meg veldig sjalu! Hva skal jeg gjøre? Skal jeg si det til henne eller skal jeg vente litt? Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre fremover i livet mitt med henne og jeg så gjerne kom med råd og gode tips om hva jeg burde gjlre mot og med henne

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint at du har funnet en du liker! Framfor å fortelle henne at du liker henne anbefaler jeg deg å vise det. Gi henne små komplimenter som "så fin du er i dag", prøv å få henne til å smile og le og ha øyekontakt. Prøv også å bli bedre kjent med henne- jo bedre du kjenner henne jo lettere er det å forstå om hun liker deg eller ikke. Finn felles interesser og se om dere har god kjemi. Jeg legger ved noen artikler som du burde lese, lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse