Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt i klassen.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg har silt spørsmål før og svarene funket bra men nå må jeg spøre jeg er forelsket i en gutt som går i samme klasse som meg jeg vert forelsket i dene gutten i to år og jeg har god kontakt med han prater ofte med han og kompisene hans han har sputt om jeg vil spile fottball mye i det siste selv om jeg ikke går på fottball og han sier jeg er veldig flink og skårer nesten mål mye jeg får to til tre ganger om dagen øye kontakt med ham og det varer i kansje to til fem sekunder. En av mine vener har vert sammen med ham og han rr ikke let å vere sammen med sier hun og jeg hvet ikke helt hva jeg skal gjøre siden jeg blir ukonsentrert i timene og vi har mye til felles han og jeg har faktisk samme favoritt film og bege liker og mye mere har vi yil feles han henger mye med guttene og det gjør jeg. Jeg er å veldig godt kjent med de andre guttene takk på forhånd for hjelpen <3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du er usikker på hva du skal gjøre. Jeg tror at du uansett vil tjene på å prøve å bli bedre kjent med han. Da vet du hvert fall om det er muligheter for at det kan bli noe mer enn bare vennskap mellom dere. Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med han, gjerne når ikke alle guttene er i nærheten. Prat med han, og se om dere kan bli bedre kjent. Jeg legger ved en artikkel du kan ta en titt på. Jeg legger også ved noen artikler om hvordan du kan få han interessert og hvordan du kan ta det første steget når du er forelsket. Ta en titt på disse. 

Før å finne ut hva han føler kan det være lurt å flørte litt. Da kan du se hvordan han reagerer på det. Videre kan du gjerne hinte litt til dine følelser. Hinting er en god måte å se om personen enten trekker seg unna eller hinter med. På denne måten slipper du å åpne deg selv helt opp, for så å eventuelt bli såret og sette dere begge i en vanskelig situasjon.

Viser det seg at det ikke funker så har du hvert fall prøvd, og vet at du ikke går glipp av noe.

Se på artiklene jeg legger ved, og ikke vær redd for å ta initiativ.

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse