Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få meg kjæreste når alle i klassen min er opptatt? 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Har skikkelig lyst på en kjæreste men herfra ser det ut som om at jeg kommer til å dø ugift. Alle har kjæreste i klassen unntatt meg, da mener jeg alle. Vi er 21 jenter og 20 gutter og alle er sammen med hverandre, unaturlig jeg, jeg er den eneste igjen uten kjæreste fordi alle har kjæreste og er opptatte. Var med venninna mi og overmettet med hun og kjæresten hennes, han virket så koselig og snill mot henne, ble helt i mine egner tanker når jeg tenkte på hvordan det ville blitt med meg og han jeg liker om vi hadde vert sammen. Det var sykt gøy og overnatte med de og om natten drømte jeg om at jeg sov hos drømmegutten min og vi hadde det skikkelig koselig. Har sykt lyst på en kjæreste men hvordan kan jeg få det siden alle er lykkelig med sin kjæreste?? Og vi er oddetall i klassen???

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg forstår at du er frustrert og at du føler deg "utestengt" Det er helt naturlig å ønske å ha en kjæreste.

Det er viktig at du er deg selv, og at du bruker god tid på å bli kjent med en eventuell kjæreste. Det er også viktig at du ikke blir sammen med hvem som helst bare fordi du ønsker å ha en kjæreste. Det er viktig at kjemien stemmer mellom dere og at dere ønsker å være sammen. 

Kanskje du kan bli kjent med noen andre gutter enn de i klassen din, f.eks. gutter i parallell klassen eller gutter som du treffer på en fritidsaktivitet eller lignende. Man vet ikke hvor man treffer en eventuell kjæreste, det kan være på butikken, på skolen eller på bussen. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse