Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år. Og var for en liten stund til bake på leir skole. Der møtte jeg en gutt som jeg liker og jeg trur liker meg, for når jeg kom hjem hadde han spurt om vi skulle bli venner på instagram og liker nesten alt jeg legger ut er det et tegn på at han liker meg å?????????

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ofte vanskelig å tolke slike signaler, og akkurat hva han føler er det kun han som vet. Ut i fra det du skriver er det tydelig at han hvert fall bryr seg om deg, og vet hvem du er. Det er en god start uansett. Her på ung.no ligger det en fin artikkel med flere tegn til om han liker deg eller ikke. Ta en titt på den, og se om du kjenner igjen noen av tegnene. Videre, hvis du liker han, kan du gjerne hinte litt til hva du føler og se hvordan han reagerer på det.  Hinting er en god måte å se om personen enten trekker seg unna eller hinter med.

Videre tror jeg du vil tjene på å ta videre kontakt med han, og kanskje flørte litt. Jeg legger ved noen artikler du kan ta en titt på.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse