Hopp til hovedinnholdet

forelsket i bestevennen min. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Jeg er blitt forelsket i bestevenninnen min. Jeg vêr ikke hva jeg skal gjøre. Det er så vanskelig å bare være venn med henne, og jeg tror hangar funnet det ut siden hun virker annerledes enn før.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dersom du er forelsket i bestevennen din bør du prøve å flørte litt. Smil mye, ha øyekontakt, få henne til å le, gi komplimenter osv. Gjengjelder hun denne flørtingen kan mye tyde på at hun liker deg tilbake! Prøv også å snakke litt med henne og fortell hva du føler! Selv om du ønsker et positivt svar, bør du innstille deg et negativt også, det er best å forberede seg på det verste slik at du ikke blir såret.. Jeg legger ved noen artikler som du burde lese, lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse