Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt, liker han meg tilbake?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hellu. jeg er en jente på 11 år. det er en gutt jeg har likt veldig lenge. liksom jeg likte han i 4 klasse også likte jeg en annen gutt samtidig som jeg likte han. og nå går jeg i 6 klasse og liker han fortsatt. og det var en periode hvor vennene mine maste sykt på han de sa: liker du hu, hu liker deg, du liker henne. de sa det veldig lenge men nå har det roet seg veldig ned og vennene mine plager han ikke lenger. han flørter med meg. han blunker til meg(med ett øye).han smiler til meg når vi har øye kontakt. og vi har øye kontakt veldig, veldig, veldig ofte. og han spør meg spørsmål om meg osv. og jeg lurte bare på om han liker meg. og det er en ting jeg nesten glemte. når han er med vennene sine og de prater så ser han foresatt på meg, men når de skal gjøre noe foran meg med vennene hans så bryr han ikke så mye om meg han bare leker tøff. men det skjer ikke veldig ofte da. håper jeg får svar!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:)

Det du beskriver i ditt spørsmål, kan være tegn som tyder på at han kan like deg. 

Jeg vil råde deg til å være deg selv og bruke god tid på å bli ordentlig kjent med han. 

Du kan kan se etter ulike tegn, for eksempel at han "tøffer" seg litt når du er i nærheten og at han søker blikkkontakt, i vedlagt artikkel kan du finne hel 20 tegn på at han kan like deg. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse