Hopp til hovedinnholdet

Hvordan viser jeg han at jeg er forelsket?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei! jeg er en jente på 13 år jeg liker en gutt som går i parallell klassen min. han er ofte med meg i fritiden og på skolen men jeg liker han veldig jeg har lyst å fortelle at jeg liker han og spør om å bli sammen men jeg vet ikke om han liker ,ja jeg har mye kontakt med han på sosiale medier og skolen eller fritiden men det jeg er red for er at han ikke liker meg det hele tatt og jeg kommer til å miste han for alltid , pluss det er en jente som liker han jeg vet ikke om hun liker han, for hun likte han før kanskje hun liker han forsatt og jeg er en god venn av henne ,spørsmålet mitt er hvordan få jeg han gutten til å forstå at jeg liker han? jeg vil spør han om å bli sammen med meg .men tenk han ikke liker . takk for meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

For å vise en person at du er forelsket, er det beste rådet jeg kan gi deg å flørte med personen slik at han skjønner du er interessert. Vær litt tullete når du omgås med han, og prøv gjerne å hinte til at du er litt forelsket. Gi han komplimenter! Du kan for eksempel si at han var fin på håret og har fine øyne, eller du kan si mer upersonlige komplimenter som at han er flink i fotball eller på skolen. Vis gutten hvem du er, og vis deg fra dine beste sider, men husk å vær deg selv!

 

For å vite om han liker deg, er et godt tips å sjekke om han gjengjelder flørtingen din. Liker han at du flørter med han? Oppmuntrer han til videre flørting? Gir han deg oppmerksomhet? Og er han tullete og flørtete tilbake? Dette kan være tegn på at han er forelsket.

Håper dette har vært litt til hjelp. Lykke til :)


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse