Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt, men usikker på om han liker meg, og på hvordan jeg skal prate med han.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år. Jeg liker en gutt mend er ikke siker på om han liker meg. Fordi da vi har på leirskole var han snill mot meg mend noen ganger er han også frekk mot meg er ikke siker på om det er frekt mend. Også liker han en jente. Mend når jeg spurte han om han liker fortsatt henne sa han nei. Også har han laget en regle med navnet mitt så jeg er ikke siker på om han liker meg. Hvordan skal jeg få han til å like meg og hvordan skal jeg prate med han. Fordi det virker som om han er frekk mot meg er ikke siker. Takk vis derre svarer.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det viktigste er å være seg selv. I tillegg til dette er det å være hyggelig kanskje det aller viktigste :-) Du kan også flørte litt med han for å se om han liker deg tilbake. Det er heller ikke ulovlig å få en venn eller venninne til å fiske litt diskré hos han du liker. Kanskje kan de få vite at han liker deg? For det kan hende at han liker deg også, men er sjenert. Og om han ikke har fått øynene opp for deg enda, så kan det hende at han får det hvis du tar det første steget. Å ta det første steget er vanskelig, men helt klart verdt det! Mange angrer på at de aldri turte å gå bort til jenta eller gutten de var forelska i. Det er ikke så skummelt som man tror. Kanskje får du avslag. Men hva så? Da kan du vite at du var tøff nok til å følge hjertet ditt, og gjøre et ærlig forsøk!

Tenk om du får et smil og et ja tilbake? Det vil du kanskje aldri få vite hvis du ikke tar første steget... 

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse