Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i en gutt som er 3 år eldre enn meg, er det greit? Hvordan kan jeg få bedre kontakt med han og ikke virke barnslig?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei Jeg er en jente på 13 år blir 14 i desember å er veldig forelsket i en gutt på 16 som blir 17 om en måned. er det greit? jeg vet at vi har noen felles interreser men Hvordan kan jeg få bedre kontakt med han? jeg har snappen hans men hvordan starte en samtale uten og virke som en barnslig unge for han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaket oss i ung.no!

Det er ganske vanlig å falle for noen som er eldre enn seg selv. De virker ofte mer modne og det er spennende, men samtidig litt skummelt! Jeg anbefaler deg å prøve å bli kjent med denne gutten. Se om dere har noen felles interesser, felles venner eller lignende. Dette er noe som vil få han til å innse at du ikke bare er en liten unge. Du må nesten prøve å finne noe dere begge kan kjenne dere igjen i.  Dersom dere finner tonen kan du prøve å flørte litt med han, gjengjelder han flørtingen kan det hende at han liker deg! Jeg legger ved noen artikler som du burde lese angående dette temaet, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse