Hopp til hovedinnholdet

Følelser for eksen 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg begynner å få følelser for eksen igjen, problemet er bare at jeg har fått en ny kjæreste. Jeg har det ganske bra med den nåværende typen men eksen behandlet meg bedre og lignet mye mer på meg. Jeg møter eksen veldig ofte og savner han veldig, vi har i det siste fått veldig god kontakt igjen og det meste virker som før. Jeg tror også at han fortsatt har følelser for meg. Han jeg er sammen med nå har jeg vert sammen med i 4 måneder (ble sammen kun 2 måneder etter bruddet med eksen) , og vi har det som sagt ganske bra. Hva skal jeg gjøre? Om jeg slår opp med typen og blir sammen kommer jeg garantert til å bli sett på som player...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er vanskelig, men jeg tror du bare må ta tiden og venner eller famile til hjelp. Du må nesten finne ut av hva du har lyst til, og det kan ta litt tid. Snakk med venner og familie om hva du føler og tenker, så kan det hende at de kanskje kan du få noen tips fra de. Hvis ikke så er det alltid godt og bare få luftet tankene sine for noen man stoler på :-) 

Ikke tenk på at du kommer til å bli player. Det som er viktig er at du prøver å finne ut av hva du føler, og er ærlig med de to guttene om det! 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse