Hopp til hovedinnholdet

Har begynt å snakke med eks-kjæresten min igjen, men er redd for å bli såret igjen.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har begynt å snakke med exsen min igjen.. Vi liker hverandre, jeg får besøk av han på torsdag til søndag. Jeg skal møte han et sted, også sa han at det første han gjør når han møter meg er å kysse meg. Men det er helt greit men foreldrene hans har så mye i mot meg, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. noe forslag? Jeg tror at han vet at det har vært meg hele tiden, og jeg vet at det har vært han hele tiden. Bare at vi gått vår vei og funnet tilbake, det var kanskje lurt? Jeg er sikker på han og sånt, men er mer redd for at han sårer meg igjen, er det verdt risken? Takk på forhånd :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Jeg forstår at du er lurer litt på å bli sammen med eks-kjæresten din igjen, men samtidig så høres det ut som at dette er noe dere begge vil og at dere er glad i hverandre. Det kan for mange være positivt å ha litt tid fra hverandre så det kan godt hende at dette har vært sunt for dere. Det er vanskelig for meg å svare på om det er verdt det eller ikke, det finnes aldri noen garanti for at man ikke blir såret, noen ganger må man ta den sjansen. Det du kan gjøre er jo å tenke gjennom hvordan det var da dere var sammen sist og tenke gjennom hvorfor det ble slutt. Er dette noe som har forandret seg eller noe som kan komme til å skje igjen? Prøv å tenk litt på disse tingene, kanskje det kan være enklere for deg å finne ut med sikkerhet hva du vil.

Det er selvfølgelig kjedelig for deg om det er slik at hans foreldre ikke liker deg. Jeg har ingen gode forslag til hvordan du kan endre dette uten om at det gjelder å bare prøve å være seg selv. Vær hyggelig å blid når du møter de, og kanskje prøv å start noen samtaler med de for å vise at du er interessert i å bli bedre kjent med de også! Jeg vet ikke om det finne noen god grunn for at de ikke liker deg, men uansett så er det beste du kan gjøre å prøve å møte de med en positiv holdning.

Jeg håper dette var til hjelp. Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse