Hopp til hovedinnholdet

Møtte på en jente som virker perfekt, hvordan skal jeg håndtere saken?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Var å drakk med vennene mine i går kveld, og vi møtte på noen fine jenter, når jeg er edru så er jeg ganske ukomfortabel rundt dem, er vell bare sjenert. Men ettersom jeg hadde drukket var ikke det ett problem i kveld. Flere av oss dro på besøk til en venn, der vi sov over, og jeg hjalp henne neste mårra med skyss/mobilladder osv.. Vi lå i samme seng, koste, flørtet, og pratet om masse personlige ting. Jeg hadde spurt på forhånd om hun hadde type, og fant ut at det var komplisert mellom dem, og av den grunn respekterte jeg henne å prøvde å ikke gjøre noe som helst, selv om hun var klingete å gjorde det vanskelig å la være. I ettertid har jeg funnet ut at jeg likte henne.. og blir faktisk irritert over hvordan ho beskrev typen var mot hun. Har ikke mye erfaring med forelskelse, og er ikke sikker på hva jeg skal gjøre. Ta kontakt, vente, la det ligge, har helt ærlig null anelese, og trudde aldri jeg kom til å skrive noe sånt på denne siden men når trenger jeg litt tips :) Takk på forhånd

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at dere kom så godt overens:) 

Du forteller at du trenger litt hjelp med hvordan du skal gå frem med denne jenta, det kan jeg hjelpe deg med!

Som oftest er det ikke så lurt å ta kontakt rett etter dere møttes, så du burde hvertfall vente noen dager/en uke. Deretter kan du spørre hun om hun har lyst til å møtes. Om det ikke virker som om hun har så lyst til å komme hjem til deg, kan dere alltids ta en kaffe/gå på en tur. Personlig så synes jeg turer er mye bedre, siden man slipper å stirre på hverandre hele tiden og kan derfor prate om flere ting uten at det blir så inderlig kleint. 

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse