Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gi til kjæresten min?

Jente 15 år
 

Spørsmål
heii viste ikke helt hvilket emne jeg skulle skrive under på, men valgte dette for jeg er jo forelsket i kjæresten min!<3=) men uansett han har gitt meg kjempe fine gaver i det siste og det er jeg glad for^^ men jeg vet liksom ikke hva jeg skal gi han for jeg har lyst til å gi han noe fint har dere noen tips? har gitt han sølv lenke men vil gi noe annet nå.. hilsen jente93
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er alltid vanskelig å finne på gave til folk man kjenner - og ikke minst folk man ikke kjenner. Nå vet vi ingenting om kjæresten din og hvilke interesser han har, men det er mange som liker å gi bort opplevelser. De fleste av oss her til lands er så heldige å ha alt vi trenger, så da kan det passe fint med en opplevelse. Hva med en kinotur med eller uten middag? Kanskje en sykkeltur i skogen med matpakke og kakao på termos? Kanskje du kjenner noen som eier en hytte du kan låne for helgen? Hva med å ta ham med på en konsert?

Hvis du ønsker å gi ham en ting, er det ubegrenset hva du kan finne på. Er det noe klær du mener han mangler når som det begynner å bli kaldere i lufta? Kanskje er det en film eller en CD han har pratet mye om og som han ikke har? Kanskje du kan forstørre et bilde av dere to og ramme det inn? Lage et album med ting dere har opplevd sammen?

Du kan jo spørre venninnene dine om hva de kjøper til sine kjærester. Kanskje du kan få noen tips der. Legger ved to liknende spørsmål og svar du kan kikke på.

Lykke til med gaven og kjærligheten!

Hilsen ung.no


Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om kultur?

Hvilket av disse er et fond du kan søke om du har et kulturprosjekt (som en egen filminnspilling eller et band) du trenger penger til?