Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en eldre gutt

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har vært forelsket i en gutt veldig lenge nå, han er ett år eldre, han har gått på samme skole som meg men i år bytter han skole, og jeg kommer antageligvis ikke til å se han på ett år hvis ikke noe skjer, jeg har sendt han ett par meldinger og fått svar. Men jeg vet ikke om han liker meg. Jeg har prøvd å glemme han, men det klarer jeg ikke. Har du noen tips hva jeg kan skrive til han på meldinger? Uten at det blir for teit..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så tøff du er som har tatt kontakt med han! :-) Det går an å spørre han om dere vil møtes og gjøre noe hyggelig. Da sender du ganske klare signaler til han. Du kan også skrive til han at du liker han og at du gjerne vil møte han :-)

Jeg skjønner at det er veldig skummel tå ta kontakt med han på den måten, men du kommer ikke til å angre på å ha gjort det.

Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp!


Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse