Hopp til hovedinnholdet

Jeg savner han, hva skal jeg gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Det er en gutt som jeg brukte å snakke med før, og han gjorde meg så glad. Jeg er en sjenert person, derfor ble det ikke noe mer ut av forholdet. Jeg blir så lei av at gutter ska like meg for utseende, men ikke få en sjangse til å bli kjent med meg fordi jeg er så sjenert.. Jeg tenker på han så ofte, angrer på det jeg ikke gjorde, savner ham nære meg. Jeg blir fortalt at jeg er ekstremt "vanskelig å få", jeg vet han snakker godt om meg enda , har han rett og slett gitt opp? Er det noen måte jeg kan vise ham at jeg vil ha han, noe jeg tror han ikke vet? Har du noen råd for meg?.. Hva kan jeg gjøre om vi møtes på en fest eller hvor som helst?? Takk for at du leser dette og takk for fremtidig svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hvis du fortsatt liker han og tror dette kan bli noe, syntes jeg du skal gå litt ut av komfortsonen din og ta kontakt. Send en melding, og rett og slett vis interesse. Det er heller ikke noe galt i å fortelle det som det er; du savner han. Jeg tror det viktigste er at dere prater sammen. Hvis det ikke funket så bra sist, kan du gjerne vise mer interesse nå, og kanskje ta litt initiativ til at dere kan finne på noe. Jeg legger ved flere artikler du kan ta en titt på. 

Vis hva du vil, og vær deg selv.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse