Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt og tror han liker meg også. Han sender alltid god natt snapp.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Det er en gutt som går i klassen min, jeg har bare kjent han i 1 uke nå og jeg tror han liker meg. Jeg liker han! Han sender meg hver dag god natt og god morgen snapper kan det være et tegn? Det er alltid han som starter snappene <3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig at du har truffet en gutt du liker. Det at han sender deg god natt og god morgen snapper kan selvfølgelig være et tegn på at han liker deg, i alle fall på at han ønsker å bli bedre kjent.

Det finnes jo andre måter du kan se etter tegn på også. For eksempel om han ofte gir deg litt ekstra oppmerksomhet på skolen osv. Nedenfor legger jeg ved en artikkel som sier litt om hvilke tegn du kan se etter om du lurer på om han liker deg.

Prøv også å vis denne gutten at du liker han litt. Dette kan du gjøre ved å gi han litt ekstra oppmerksomhet når du ser han. Kanskje kan du prøve å få øyekontakt med han og å smile slik at han forstår at du legger merke til han.

Nedenfor legger jeg ved noen nyttige artikler. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse