Hopp til hovedinnholdet

Hjelp om å få kjæreste

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 12 år (-: Jeg er veldig forelsket i en jente i klassen min! (-: Jeg ser på henne hver gang jeg har sjangsen, jeg drømmer om henne hver natt, Hver gang jeg kommer i kontakt med henne blir jeg helt klam og svett så jeg trenger litt hjelp! Så her er noen spørsmål(-: 1. Hvordan flørter man forsiktig? 2. Er det sant at jenter er veldig gode på og oppdage slikt som flørting, blik kontakt og slikt? 3. Hvordan kan jeg få henne til og like meg? 4. Er jeg for ung til og skjønne hva "ekte" kjærlighet er? (Jeg er 12) Takk for svar (-:

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager for sent svar har hatt en ganske hektisk uke. Dette er en kinki situasjon, som jeg tror mange vil møte på en og flere ganger i livet. Det å være forelsket er veldig vanskelig, men også en god følelse. Det er lit vanskelig for meg å hjelpe deg i og med at jeg ikke vet mer om forholdet dere imellom. Men slik jeg forstår det, føler du det veldig sterkt for denne jenta. Du må velge om du skal fortelle hun om dine følelser eller om du bare skal la det vente. Skal prøve å besvare spørsmålene dine best mulig. 

Det kan være vanskelig å si til jenta rett ut at du liker henne så en fin måte å vise det på er nemlig å flørte forsiktig. Måten jeg ville gjort dette på var å legge igjen små indirekte tips om hvordan du føler det gjennom et smil, et blikk, et kompetent osv. Dette er en diskree, men også effektiv måte og fortelle henne hvordan du føler det om henne. Da kommer vi over på spørsmål 2. For ja jenter er gode på å oppdage ting som diskree flørting også.

Hvis du skal få en jente til å like deg er det viktig å by på deg selv. Vær interessert, hyggelig og hjelpsom slik som du ville vært mot dine venner. Hvis du blander dette med lit diskree flørting sender du sterke signaler om at du liker henne og ikke bare som en venn. Til sist. Det er sant at du er ung, men jeg tror ikke du på noen måte er for ung til å skjønne hva ekte kjærlighet er. Dette er ofte individuelt. Det er ikke sånn at det er en aldersgrense hvor man forelsker seg på alvor. Dette skjer i alle aldere. Men som sagt det er sant at du er ung.

Dette kan også brukes til noe positivt. Hvis det skulle skje at du ikke skulle få denne jente, noe som ofte skjer, vil du ha god tid til å finne nye jenter. Jeg er 17 år. Det jeg kan si som erfaring er at selv om det ikke føles slik nå vil du mest sannsynlig komme deg over henne hvis ikke noe skulle skje. Jeg sier ikke at du ikke skal gi 100% når det kommer til denne jenta, men det er godt å ha i bakhodet hvis ingenting skulle skje. Lykke til og se vedlegg for fler tips og alternativer!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse