Hopp til hovedinnholdet

Tips om å snakke med jenter.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, har mange guttevenner å sånt, men sliter litt med å snakke med jenter, blir nervøs og sjenert. noen tips? takk for svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dette er noe mange sliter med. Jeg kan si deg at dette blir enklere med alderen til hjelp. Likevel, jeg er 17 år og kjenner meg fortsatt igjen. Selv om det høres teit ut så er det ofte vanskeligere jo penere og/eller jo mer du liker dem. 

Du sier at du ikke har noe problem å snakke med gutter. Et tips jeg ofte bruker er at jeg snakker mer eller mindre til jentene på samme måte som jeg hadde snakket til en gutt. Ikke bry deg om jentene eller hva du tenker om deg. Prøv å ikke ha noen intensjoner og tenk at det finnes mange jenter, bare lat som at de er gutter og ikke noe mer. Dette hjelper meg. Jeg sier ikke at du skal være kald og overlegen, men det er viktig å tenke lit slik hvis du skal snakke rolig og kult med jenter. Samtidig ville jeg hatt dette i bakhodet. Hvis du skal få en jente til å like deg er det viktig å by på deg selv. Vær interessert, hyggelig og hjelpsom slik som du ville vært mot dine venner. 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse