Hopp til hovedinnholdet

Hvordan si at jeg liker henne 

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 14 år snart 15. Jeg går i 9klasse på ungdomskolen. Jeg har vært forelsket i en jente som heter mina nesten siden 3 uka i 8klasse. Og jeg liker henne for den hun er. Hver gang jeg ser hende klarer jeg ikke tenke på noe annetog får en. Varm og god følelse i hjerte + sommerfugler i magen. For vær gang jeg ser henne blir jeg bare mer og mer forelsket. Men jeg har autisme og beg er litt skjenert så jeg synes ikke det er så lett å fortelle ting. Feks hvis jeg har ondt eller er syk så tar det gjerne 1-1,5 uker til jeg sier i fra. Jeg hvet ikke helt hvordan jeg skal få fortelle henne at jeg er forelsket, og det er jo snart bare et år igjen til ungdomskolen er slutt. Jeg ønsker virkelig å si det til henne før ungdomskolen er ferdig. For hun er den SØTEST OG SNILLESTE JENTA I HELE VERDEN

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dette er en kinki situasjon, som jeg tror mange vil møte på en og flere ganger i livet. Det å være forelsket er veldig vanskelig, men også en god følelse. Det er lit vanskelig for meg å hjelpe deg i og med at jeg ikke vet mer om forholdet dere imellom. Men slik jeg forstår det, føler du det veldig sterkt for denne jenta. Du må velge om du skal fortelle hun om dine følelser eller om du bare skal la det vente.

Det kan være vanskelig å si til jenta rett ut at du liker henne så en fin måte å vise det på er nemlig å flørte forsiktig. Måten jeg ville gjort dette på var å legge igjen små indirekte tips om hvordan du føler det gjennom et smil, et blikk, et kompetent osv. Dette er en diskree, men også effektiv måte og fortelle henne hvordan du føler det om henne. Jenter er gode på å oppdage diskree flørting.

Hvis du skal få en jente til å like deg er det viktig å by på deg selv. Vær interessert, hyggelig og hjelpsom slik som du ville vært mot dine venner. Hvis du blander dette med lit diskree flørting sender du sterke signaler om at du liker henne og ikke bare som en venn. Det kan være lurt og vente på riktig situasjon til å si at du liker henne, men det er ikke alltid den forekommer og man venter forgjeves. Da kan det hende at du er nøtt og ta kontakt. Hvis du er redd for å drite deg ut kan du gjøre dette over nettet: Facebook, Snapchat, telefon osv.

Til sist vil jeg si at du er ganske ung og dette kan brukes til noe postitivt. Hvis det skulle skje at du ikke skulle få denne jente, noe som ofte skjer, vil du ha god tid til å finne nye jenter. Jeg er 17 år. Det jeg kan si som erfaring er at selv om det ikke føles slik nå vil du mest sannsynlig komme deg over henne hvis ikke noe skulle skje. Jeg sier ikke at du ikke skal gi 100% når det kommer til denne jenta, men det er godt å ha i bakhodet hvis ingenting skulle skje. Lykke til og se vedlegg for fler tips!
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse