Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor tør jeg ikke kysse kjæresten min?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 15 som er sammen med en jente som er 16. Vi har vært sammen litt mer en 2mnd og vi ser hverandre hver helg. Når vi er sammen er det mye kosing. Men jeg tørr ikke og ta initativ til og kysse hun, vi kysser hver gang vi sier hade da. Vi har pratet om at jeg bare skal gjøre det, men hvordan skal jeg tørre det? Og hvorfor tørr jeg ikke, jeg har jo syykt lyst..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er vanlig at man er lit nervøs angående kjæresten sin, spesielt i starten. Derfor er det ikke så rart at du er lit nervøs angående det å kysse hun. Jeg tror at dette er noe som vil forbedre seg over tid når dere har kysset lit. Hvis du øver deg på å ta initiativ vil det ikke ta lang tid før du ikke føler noen hemninger med å kysse henne, men at det bare er helt naturlig. 

Jeg tror det er viktig at du presser deg lit eller at du snakker med henne om det, f.eks. når er det greit at jeg kysser deg? Hvis ikke kan det kanskje virke som at du er lit uinteressert. Se vedlegg for fler tips!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Bli bedre kjent med kjæresten din

Gutt hvisker til jente (colourbox.com)

Noen kjenner hverandre godt og vet alt om kjærestens ønsker og behov. Andre vet ikke så mye. Kanskje kan det å bli litt mer kjent med andre sider av kjæresten gjøre at forholdet blomstrer?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse