Hopp til hovedinnholdet

Møtte eks-kjæresten min når vi hadde drukket og han sa at han elsket meg. Har ikke hørt noe siden.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Kjæresten min dumpet meg uten noen som helst grunn egentlig, jeg klarte meg fint og han var helt ute v livet mitt. 3 måneder etterpå uten å ha hørt eller sett noe av han så treffer jeg han på fylla og det første han gjør er å kysse meg.. Så tar han meg med ut på trappa for å si at han elsker meg. Snakket i et par timer, men har ikke hørt noe fra han siden.. Hva skal jeg gjøre? Han har ødelagt meg en gang til!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner godt at dette bringer tilbake følelser hos deg og at det føles både forvirrende etterpå og også vondt fordi du ikke har hørt noe siden.

Det er veldig vanskelig for meg å si noe om hvorfor han gjorde dette. Det kan være fordi han var full og følte på et savn når han så deg, men det kan også være at han faktisk savner deg og angrer på avgjørelsen.

Likevel så tenker jeg at dersom dette var noe han ønsket å rydde opp i så burde han absolutt ta kontakt med deg igjen i edru tilstand og prøve å gi deg en oppklaring i dette. Jeg syntes det er dårlig av han at han ikke har gjort dette og det høres ut som at det beste kan være å prøve å glemme både gutten og hendelsen, selvom det er enklere sagt en gjort.

Du kan jo selvsagt også sende han en melding å spøre om hvorfor han oppførte seg slik denne kvelden. Men det du kanskje bør tenke gjennom først er om dette forholdet er noe du egentlig ønsker å gjennoppta eller ikke. Sjansen for å bli såret på nytt er tilstede og du må derfor selv vurdere om det er noe du er villig til å gå igjennom på nytt eller ikke.

Jeg forstår at dette ikke er enkelt og at denne hendelsen var vanskelig for deg. Jeg håper det ordner seg og ønsker deg lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse