Hopp til hovedinnholdet

Liker hun meg?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg liker en jente som jeg går på skole med jeg har likt henne siden 2 klasse, og henne har vist det lenge. og jeg og henne ble veldig gode venner i 4 klasse og nå for to dager siden spørte jeg henne om å bli sammen. men henne svarte ikke og bare lukket døra si. jeg ble lei meg. og henne ble lei seg fordi henne ikke ville såre meg? men det med at henne ikke svarte såret meg, men dagen etter var jo jeg og henne gode venner igjen, er det litt rart? tror dere kanskje at henne liker meg eller???? lurer veldig henne gir meg veldig my blikk. og smiller til meg veldig mye, og henne har ikke kjæreste og jeg har hørt at henne liker meg litt, men henne sa jo nei så. jeg er veldig usikker, på leir skolen så seilet jeg og henne sammen jeg er ganske redd for vannet og det var veldig mye vind den dagen. så det var nærme før båten veltet jeg ble redd henne trøsta men og tokk på beinet mitt... viser det er tegn på at henne liker meg kanskje,vennene hennes sier at henne liker meg burde jeg prøve meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:)

Det kan hende at hun liker deg og bare syntes at det var flaut når du spurte henne, men det kan også hende at hun ikke liker deg tilbake. For å finne ut av om en person liker deg eller om han/hun kun ser på deg som en venn, kan du se på om personen flørter med deg eller kun snakker til deg som om du var en venn. Sender denne jenta for eksempel hjerter til deg når dere snakker sammen? Gjør hun seg til foran deg? Les artikkelen under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg" for flere tips.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse