Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, møtt en jente som er fantastisk. Hun har sakt at jeg ikke er i friendzonen. Men av en eller merkelig grunn så tror jeg ikke helt på det. Også vet jeg ikke OM jeg liker henne eller ikke. En del av meg sier at jeg burde gå for denne jenta og prøve meg på henne mens en annen del av meg sier at jeg burde la være! Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre! Jeg er helt forvirret.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dette er en kinki situasjon, som jeg tror mange vil møte på en og flere ganger i livet. Det å være forelsket er veldig vanskelig, men også en god følelse. Det er lit vanskelig for meg å hjelpe deg i og med at jeg ikke vet mer om forholdet dere imellom. Slik jeg forstår det er du usikker på hvordan du føler det for denne jenta? Du må nesten selv velge om du skal fortelle hun om dine følelser eller om du bare skal la det vente. I og med at du har disse følelsene høres det ut som for meg at du føler noe for henne.

Hvis du skal få en jente til å like deg er det viktig å by på deg selv. Vær interessert, hyggelig og hjelpsom slik som du ville vært mot dine venner. Hvis du blander dette med lit diskree flørting sender du sterke signaler om at du liker henne og ikke bare som en venn. Det kan være lurt og vente på riktig situasjon til å si at du liker henne, men det er ikke alltid den forekommer og man venter forgjeves. Da kan det hende at du er nøtt og ta kontakt. Hvis du er redd for å drite deg ut kan du gjøre dette over nettet: Facebook, Snapchat, telefon osv.

Lykke til og se vedlegg for mer hjelp.


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse