Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har ikke vist så stor interesse i det siste. Hva gjør jeg?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei.. Har vært sammen med en jente i et par måneder nå snart, etter å ha holdt på ganske lenge. Vi pleide å snakke sammen hver eneste dag, inntil for en uke siden. Da sluttet hun plutselig å ta iniativ til å sende meldinger, og når jeg prøver å finne ut av hva det er, så får jeg ingen god forklaring, og hun svarer på en kald måte. Skjønner ikke helt greien her, hun var helt betatt av meg og plutselig så tar hun ikke kontakt lengre, og virker avvisende? Hva bør jeg gjøre videre? Har sagt at vi må snakke mere, men virker ikke som hun er så interessert i det.. Alt hun sier er at hun har dårlig tid og har mye å tenke på, noe som i grunnen stemmer, men sånn har det vært lenge, og vi har snakket selvom..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dette var leit å høre. Det er vanskelig å få forhold til å fungere, spesielt om man ikke snakker åpent sammen. Det høres ut som om kjæresten din ikke behandler deg bra, og dette burde du ta opp med hun. Det er ikke sikkert det er noe stort, men du burde ihvertfall forklare hva du føler om saken og spørre om hvorfor han gjør som han gjør.

Lykke til
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse