Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt veldig godt, men vennene mine kommer til å erte meg

Jente 13 år
 

Spørsmål

jeg liker en gutt veldig godt ikke pga. utsende men fordi han er snill og lett å prate med. problemet er at vennene mine kommer til og erte meg eller de har sett bilde av han og da sa de bare æsj... så....... men det er minne følelser og mitt valg. han har skilte foreldre og er her jeg bor vær tredje uke så det kommer jo i såfall til og bli et lite avstands forhold men vi snakker mye på snap fra før..åssen skal jeg spørre han har tenkt og kanskje spørre han i en liten "julegave" men vet ikke helt åssen jeg skal få til det.. trenger litt positiv bekreftelse... ps:fikk snap av han nå

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Det viktigste er hva du føler, ikke hva vennene dine måtte tenke og synes om han. Jeg vil råde deg til å kjenne etter dine egen følelser og finne ut av hva som er riktig for deg. 

Når du skal spørre han er det kanskje lurt å gjøre det ansikt til ansikt. Hvis du har noen gode ideer på hvordan du kan gjøre det gjennom en julegave kan det også vær en god idé. Kanskje du kunne gitt han lapp med en julegave eller lignende?

Jeg ønsker deg lykke til. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse