Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få han til å legge merke til meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg er en jente på 15 år og går i 10. Det er en gutt i 9. klasse som jeg har blitt litt små glad i... tror jeg faktisk crusher litt på han, men vet ikke. Han sa han var keen på meg, men vet ikke helt hva det skal bety. Han får meg til å smile å le hele tiden, og jeg får alltid blikk kontakt med han, men vet ikke om det betyr no for han eller meg... Vil få han til å legge litt mer merke til meg. Men hva skal jeg gjøre? har dere noen tips og kanskje noen sjekketriks???? Hjelp meg plis.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det er mange ting du kan gjøre for å bli lagt merke til, men jeg forstår at du synes det er vanskelig i din situasjon. Først og fremst må du prøve å oppholde deg på de samme stedene som han gjør. Hvis du for eksempel velger å være med han i friminuttet, går det an å starte med å smile til ham, prøve å få øyekontakt etc. Etter hvert kan du kanskje gå dirkete bort for å presentere deg og deretter starte en samtale derfra? Siden han har sagt at han er keen på deg er dette et direkte tegn på at han faktisk liker deg! Så det er ikke noe stress å prøve deg litt her.

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse