Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt som ikke liker meg, i tillegg har jeg kjæreste fra før.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 17 år Jeg er forelsket i en gutt som jeg egentlig ikke kjenner men fikk vite at han ikke liker meg :( vi sender hjerter til hverandre. det var en jente som snakket med han om det jeg sa til henne. Jeg har egentlig kjæreste da. jeg og kjæresten min snakker ikke så ofte, han er mye opptatt av mye annet :( Hvem burde jeg velge? Håper jeg får et svar så fort som mulig <3 Hilsen en trist jente <3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Først å fremst så tenker jeg at du først burde ta en avgjørelse om du skal være sammen med kjæresten din eller ikke. Det å eventuelt holde på med begge to samtidig vil være dårlig gjort ovenfor de og kan ende med at noen blir veldig lei seg. Jeg tenker derfor at denne andre gutten er noen du kan prøve å få bedre kontakt med dersom du eventuelt vil gjøre det slutt med kjæresten din, men at du ikke skal starte noe med han før du har bestemt deg for det.
Det er jo heller ikke sånn at man må ha en kjæreste og du trenger på en måte ikke en "plan B" før du gjør det slutt.

Prøv heller å tenk igjennom det forholdet du har med kjæresten din. Hvilke ting liker du med forholdet deres og hva liker du ikke? Er du forelsket i han eller er du egentlig ikke så intressert? Ved å tenke nøye gjennom disse tingene så vil det nok bli enklere for deg å finne ut av hva du skal gjøre. Dersom du bestemmer deg for at du vil være sammen med han så syntes jeg du skal fokusere fullt og helt på det og prøve å glemme denne andre gutten. Som nevnt så vil kjæresten din sikkert bli veldig såret dersom han finner ut av at du er forelsket eller holder på med noen andre. 

Dersom du bestemmer deg for at det som er riktig er å gjøre det slutt så kan du eventuelt prøve å bli bedre kjent med denne andre gutten etterpå for å se om det kan bli noe mer. Jeg kan dessverre ikke fortelle deg hvem du skal velge, dette er noe du må finne ut av på egenhånd utifra hva du føler. Men det viktigste er nok, uansett hva du velger, å prøve å gjøre dette på best mulig måte for å ikke såre noen. 

Nedenfor legger jeg ved noen artikler som kan være gode å lese. Jeg håper dette var til hjelp!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse