Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om jenta jeg liker har gjensidige følelser?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 20 som har blitt kjent med ei på samme alder via Møteplassen. Vi har snakket sammen i et par mnd nå og vi har blitt veldig godt kjent. Vi forteller hverandre absolutt alt og flørtinga går nesten konstant. Vi har finni ut at vi skal ha en date hjemme hos meg om ikke så lenge og hu har mer enn hinta til at vi skal ha sex. Jeg er jomfru (det er ikke hu) og jeg fortalte det til hu i går. Hu forsto meg veldig godt og så ikke negativt på det i det hele tatt. Hu som person er veldig sjenert, nesten ikke ute med venner og har aldri hatt et seriøst forhold (det har ikke jeg heller) så mitt spørsmål er: Tror du hu har gjensidige følelser? Jeg er utrolig betatt av hu og for meg da så kan det virke som hu liker meg veldig. For "tonen" vi har blir bare bedre for hver dag vi snakker, jeg får vite mer og mer om hu for hver dag, og det føles som hu føler seg "tryggere" på meg for hver dag mtp åssen og hva hu skriver til meg. Jeg håper jo hu har gjensidige følelser.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar!

Utifra det du skriver så kan det absolutt virke som at denne jenta føler noe for deg tilbake. Hun vil jo treffe deg og med tanke det du beskriver så høres det også ut som om hun bruker en del til på å snakke med deg.

Dette er det selvfølgelig vanskelig å vite helst sikkert, spesielt om dere ikke har møtt hverandre før. Det vil nok imidlertid være enklere å finne ut av det etter et møte. Når man møtes ansikt til ansikt så er det enklere å "lese" den andre personen og å tolke hvordan de mener det de sier og gjør. Det høres jo som sagt ut som dere snakker mye sammen og kanskje kjenner hverandre ganske god gjennom det dere har skrevet med hverandre, så kanskje føler du deg også komfortabel med å fortelle henne hva du føler? I så fall vil hun kanskje også fortelle deg hvorvidt hun føler det samme tilbake.

Jeg tenker i alle fall at det foreløpig ser ut som hun er veldig interessert og at vil bli enklere å finne ut av hvor seriøst hun tar dette etter første møte.

Jeg håper dette var til hjelp og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Slik planlegger du daten din

Kinodate (colourbox.com)

En date trenger ikke å være komplisert. Her får du en rekke tips til aktiviteter dere kan gjøre og steder å dra på date.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse