Hopp til hovedinnholdet

Møtte en jente på datingappen yellow, er det greit å bli sammen da?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, elsker ung.no! Så tingen er at jeg har møtt en jente på appen yellow. Vi begge liker(elsker) hverandre så vi dro på en "date". Alt gikk bra, men så er det noen venner av meg som sier at jeg ikke burde bli sammen med henne pga at vi møtes på yellow. Hennes venner synes det er greit at vi blir sammen selvom vi møttes på yellow. Flertall av vennnene mine er enig med meg(at det går bra). Hva skal jeg gjøre?? ps. henne bryr seg ikke om at vi møttes på yellow. Hilsen en usikker gutt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:)

Jeg mener at om du føler at det er riktig å bli sammen med denne jenta, og hun føler det samme, så burde dere ikke bry dere om hva de andre sier. Det er ikke vennene deres som skal legitimere forholdet deres. Det blir mer og mer vanlig å bli sammen med personer som man møter på nettet, så du burde ikke tenke så alt for mye på dette. Kanskje vennene dine bare er litt sjalu på at du har møtt en fin jente?

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Nettkjærester

SMS-flørting (colourbox.com)

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse