Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bli bedre kjent med en gutt, hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Okey, jeg er helt sinnsykt forelska i en gutt. vi har vært gamle bestevenner 2 år siden, nå er han blitt 15år. Det var HELLLLT fantastisk å se han igjen på søndag, HELT fantastisk... jeg ble mer og mer forelska for hvert sekund. De er tre søsken, ei søster og en bror og han da. Jeg er god venn med alle sammen og er veldig glad i dem! Vi hadde sånn typisk "flørtete" kontakt de dagene før jeg så han, så egentlig fra torsdag-søndag var det helt amazing, kvelden endte bra og alt sånn og jeg var kjempeglad! På søndag kveld spurte jeg om han ville finne på noe på mandag, og ja! Men da kom mandagen og mora hans hadde slitt syk, jeg var såååå lei meg, og da kom kvelden og jeg spurte om vi skulle finne på noe dagen etter, men han virket ikke noe intressert og skrev at jeg kunne spør broren, jeg grein hele kvelden "var ødelagt". Og i dag så skrev han at han ikke var sur på meg og var en travel gutt, jeg skjønte litt mer da! Men hvordan skal jeg klare å bli mer kjent med han? ;( JÆVLA LIV

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du blir usikker på hva du skal gjøre. Jeg syntes det er fint at du prøver å ta initiativ, og at du viser at du ønsker noe mer mellom dere - det er en god start. Når man er forelsket kan det være lurt å flørte litt, og hinte litt til hva du føler. Jeg legger ved noen relevante artikler du kan ta en titt på. 

Videre tror jeg det er viktig at du fortsetter å ta initiativ, og kanskje prate med han om følelsene dine etter hvert. Hvis han er travel kan du jo se om dere kan få timeplanene deres til å passe. Ta hensyn, og vis at du er villig til å jobbe for at det skal fungere. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse