Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er forelsket i en gutt i klassen min, han er eksen min. Før satt jeg sammen med en annen gutt i klassen, og da snakket vi mye med hverandre, da satt han jeg liker og stirret på oss hele tiden. Eksen min er venn med en jente og han holder rundt henne av og til, når jeg er i nærheten. Han sender alltid bilder av bare han uten tekst, når vi prater sammen og han prøver og skyte ballen på meg i gymmen av og til. Liker han meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Ut i fra det du skriver er det vanskelig å avgjøre om han liker deg eller ikke, men du skal ikke se bort i fra at han har et godt øye til deg. For å finne ut av det vil jeg anbefale deg å snakke med han - det er beste måten å blir bedre kjent med han på.

Om du liker han kan det være et  tips å hinte litt til dine følelser. Hinting er en god måte å se om personen enten trekker seg unna eller hinter med. På denne måten slipper du å åpne deg selv helt opp, for så å eventuelt bli såret og sette dere begge i en vanskelig situasjon. Du finner også ut om han faktisk liker deg, så dette er en god måte å gjøre det på..selv om det kan ta lang tid. Men, jeg tror det er viktig å tenke at det er verdt det og ikke gi opp. Videre er det jo slik at man aldri vet hva som vil skje når det er snakk om følelser, man kan ikke kontrollere de - selv om man kanskje skulle ønske det. Om han ikke har gjensidige følelser er det viktig å gi seg selv tid, tenke at livet går videre og være rundt mennesker som venner og familie. Tenk da på det som en erfaring. Men ikke ta sorgene på forskudd, hint til gutten og se hva som skjer. Gi han tid og du vil kanskje tjene på det. 

Her på ung.no ligger det også en fin artikkel med noen tegn til om han liker deg eller ikke. Den kan du ta en titt på. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse