Hopp til hovedinnholdet

Hvordan finne ut om en jente har følelser for han?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har fått følelser for en jente som er bifil. Vi var på en fest og kysset flere ganger, men hun hadde drukket og kysset flere. Hun vet at jeg har følelser for henne, og da lurer jeg på hvordan jeg skal ta det derfra. Hvordan kan jeg finne ut om hun også har følelser for meg? Og hva kan jeg gjøre for å eventuelt styrke det? Takk

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 17 år

Følelsen av forelskelse kan være helt magisk men også litt kjip, det er jo ikke alltid man vet om de følelsene man har gjengjeldes av den andre..

Likevel er det de samme reglene som gjelder uavhengig hvem følelsene tilfeldigvis retter seg i mot. Man må faktisk bare utforske om vedkommende føler det samme tilbake.

Jeg vil derfor anbefale deg å  å bringe temaet på banen. Vet ikke om dere ofte kommer i snakk, eller om det er arenaer hvor dere kan møtes? Isåfall kan du jo spørre om hun er sammen med noen akkurat nå, eller om hun har noen i kikkerten? Dersom hun sier at hun liker noen spesielt godt, kan du jo spørre om det er i noen du kjenner?

Ved å utforske noen av disse spørsmålene med henne, kan det være du kan få en pekepinn på hva hun tenker og føler for deg. 

 

Likevel kan det jo være slik at man noen ganger må vise seg litt ekstra frem for at den andre skal "oppdage" en. Det kan derfor være en lur strategi å henge litt ekstra rundt henne for å vise at du liker henne. Smil og flørt, kanskje kan dette føre til at hun får et ekstra godt øye til deg?

Du kan også kontakte Ungdomstelefonen og YouChat for flere innspill! Legger ved noen artikler du kan se på.

Ønsker deg masse lykke til, heier på deg!

 

Hilsen 

Helsesøster og spesialist i sexologisk rådgivning - NACS

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse