Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få et kyss av vennen min?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg og vennen min har kyssa (samme kjønn). Hun sier at drt er ikke noe galt i det. Jeg har lyst å kysse henne igjen og igjen. Hun går i A klassen og jeg i B. Hun henger alltid med guttene i B. Hvordrn skal jeg få et kyss? Haha drt høres så jævlig teit ut men jeg vet ikke noe om dette!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til ung.no

Du skriver at du og din venninne har kysset, og du ønsker å gjøre det igjen. Det at hun sier at det ikke er noe galt i det, er et godt utgangspunkt for at det kan skje igjen. Men eneste måten å finne ut om hun vil det, er egentlig å spørre henne, eller forsøke å komme i samme situasjon som dere var i da det skjedde sist og se hva som skjer da. Kanskje du kan invitere henne hjem til deg etter skoletid en dag for å snakke med henne? 

Det er ikke uvanlig at venner og venninner prøver ut sin seksualitet med hverandre i tenårene med å kysse hverandre eller gjøre andre seksuelle ting med hverandre. Det er for mange bare en naturlig del av den seksuelle utviklingen. At du synes det er godt å kysse henne er altså helt naturlig, men skal dere kysse igjen, må det være fordi hun også ønsker det. Alt seksuelt som skjer mellom to mennesker må være frivillig og ønsket fra begges side. 

Her kan du lese mer om kyssing.

 

Hilsen Sexologen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse