Hopp til hovedinnholdet

Jeg er blitt veldig forvirret på grunn av en gutt

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er veldig forvirret pga en gutt. Jeg møtte han ute på byen og vi begynte å snakke sammen. I ca en mnd har vi snakket på telefon nesten hver eneste kveld. Han har fortalt meg at han liker meg og at han er glad i meg. Men jeg vet ikke hva han vil fordi han ville jeg skulle prøve meg på kompisene hans samtidig som han sa han ville ligge med meg. Han skryter veldig mye om seg selv og snakker mye om hva han er god til osv. Han har aldri gitt meg noe komplemang uten om at jeg er grei å prate med, at det er greit å ha noen å snakke med. For noen helger siden var vi på vorsh og han kysset med andre pluss meg, jeg ble lei meg og ble enda mer forvirret. Forrige helg var vi ute på byen og jeg endte opp i samme seng som han han var veldig ivrig etter å ligge med meg og vi gjorde det. Etterpå snakket vi lenge. Men hver gang vi snakker sammen snakker han mye, veldig mye om seg selv osv. Jeg vil prate med han om det men er redd for å ødelegge noe. Takker for svar!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg forstår veldig godt at du er forvirret og usikker. 

Utifra det du skriver her er det veldig vanskelig å vite hva denne gutten egentlig tenker og føler. Det virker som om han har et par dårlige sider, som du påpeker. Jeg tenker at det er lurt at du prøver å finne ut av hva du vil og hva du faktisk ønsker. Er du forelsket i denne gutten? Kunne du tenke deg å være sammen med han? Hvis ikke du liker han på den måten så er han nok ikke noe for deg å satse på. Og hvis han kun er ute etter å ha sex med deg, så er nok det også en grunn for at han kanskje ikke er noe å satse på. 

Tillit er veldig viktig, og jeg synes du skal snakke med han om det du tenker på. Om du skal ta det opp med han er det viktig at du sier det som det er, men samtidig ikke gjør han dårlige, eller sårer følelsene hans. 

Det er også viktig at du ikke gjør noe som du ikke vil, og ikke lar deg presse. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse