Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få han tilbake?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 16 år som har vært sammen med en gutt rundt 8 måneder. Jeg elsker han og jeg vet han elsker meg også men han gjorde det slutt. Han sier det er fordi han er lei av krangling og drama noe jeg forstår. Jeg slo først opp tre ganger noe jeg angrer utrolig mye på. Jeg var sur og irritert for det meste men dette fordi jeg var redd for å miste han å for jeg fikk mer oppmerksomhet da. Han nekter å møte meg for å prate å vil ikke ha noe kontakt med meg. Jeg vet han elsker meg og dette er ikke det han egentlig vil. Hvordan kan jeg få han til å stole på meg? Hvordan kan jeg få han til å prate til meg? Hvordan kan jeg vise han at jeg elsker han og at vi klarer dette sammen.. Jeg vet jeg har gjort feile ting men han tror ikke det endrer seg. Jeg vet det endrer seg men hvordan kan jeg vise han dette?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg forstår at du angrer og at du savner å være sammen med han. Det er ganske naturlig at du vil ha forholdet deres tilbake og at du tror at dere kan få det til. 

Når det er sagt så har han gjort det slutt, og det virker som om det er ganske tydelig at han ikke er interessert i et forhold med deg nå. Når det har blitt slutt mellom dere hele fire ganger så skal det veldig mye til for å få det til å fungere igjen. Det er nok ikke slik at forholdet deres ville blitt sånn som du husker det. 

Det kan være vanskelig å akseptere at han ikke vil snakke med deg og at han ikke vil han noe kontakt med deg. Men du må nesten prøve å respektere det. 

Jeg vil råde deg til å prøve å komme deg videre. Jeg skjønner at det kan være vanskelig. Prøv å gjøre ting du liker, og vær sammen med gode venner og familie. Det kan være veldig tøft i begynnelsen, men det blir lettere etterhvert. 

Jeg legger ved en artikkel som du kan ta en titt på. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse