Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg slå opp, isåfall hvordan?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er sammen med en gutt, vi går på en felles aktivitet sammen men han har begynt på en gruppe for de eldre. Jeg har sendt han en melding men han har telefonen av og bruker den ikke særlig mye. Jeg lurer på om jeg burde slå opp? Jeg tror ikke det kommer til å funke mellom oss lenger, siden han bor ganske langt unna får jeg heller aldri besøke han. Og om jeg burde slå opp, hvordan?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Om du ikke føler det samme som denne gutten føler for deg, mener jeg at du burde gjøre det slutt. Det er urettferdig for han at han tror at alt går bra mellom dere to, mens du tviler på forholdet. 

Når man slår opp med noen er det veldig vanskelig å unngå at den personen blir såret, men det er lurt å gjøre det på en så skånsom måte som mulig. Ikke slå opp via sms eller facebook etc, men ta deg til til å snakke med han ansikt til ansikt. Forklar hvorfor du vil gjøre det slutt, vær ærlig, ikke gå rundt grøten og si ting som ikke er sant. Forklar også at du ikke vil at han skal bli såret. Les også artikkelen under for gode tips!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse