Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri vært forelska. Er det normalt å ikke bli forelska?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er nå 17 år og jeg har aldri vært forelska. Jeg har mange ganger vært ganske betatt av gutter, men aldri ordentlig forelska. jeg hadde ganske sterke følelser for en gutt en gang, men jeg nektet meg selv litt å like han, så tror egentlig aldri jeg var forelsket i han, opplevde for eksempel aldri å bli helt teit foran han, fikk sommerfugler i magen, men klarte å møte han og snakke normalt med han likevel. Jeg har heller aldri hatt en kjæreste. Jeg har egentlig veldig lyst til å forelske meg og få en kjæreste, men det går jo ikke. Er dette normalt, og er det mulig å faktisk ikke kunne føle den følelsen i det hele tatt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Noen blir forelsket raskt og kanskje i mange samtidig, mens andre blir det sjeldnere. Alle blir forelsket før eller siden. Det er ikke slik at noen ikke har den følelsen. 

Når du skriver at du hadde sterke følelser for en gutt sier det meg at du likte han veldig godt. Det er ikke alle som har sommer fulger i maven når man er forelsket. Hvis du hadde tillat deg å slippe følesene dine løs og blitt mer kjent med han hadde du kansje blitt mer forelska. 

Før eller siden vil du både bli forelsket og få deg kjæreste. De aller fleste mennesker opplever å få seg en kjæreste og ikke minst bli forelsket.

Vennlig hilsen helsesøster

 

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse