Hopp til hovedinnholdet

Tips til å bli bedre kjent med gutten jeg liker?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Er en jente på 14 (8 klasse) som liker en i 9 klasse. Har snakket med han veldig mye, men begge er forelsket i værandre og vi kjenner værandre. Tips til å bli bedre kjent?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig å høre at du er forelsket og at han liker deg tilbake! Du skriver at dere kjenner hverandre fra før av og at dere har snakket mye, men at du lurer på hvordan dere kan bli enda bedre kjent.

En god idé for å bli enda bedre kjent kan være å finne på noe sammen. Kanskje kan du invitere han til å finne på noe sammen med deg. Du kan for eksempel høre om han vil være med på kino, dra på café eller finne på noe annet hyggelig dere vil gjøre. Du kan jo også spøre han om hva han vil finne på, det er jo en anledning til å finne mer ut av hva han liker å gjøre.

Man blir bedre kjent jo mer tid man tilbringer sammen og jo flere situasjoner man er sammen i. Derfor syntes jeg absolutt du skal høre om han vil finne på noe med deg en dag.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik planlegger du daten din

Kinodate (colourbox.com)

En date trenger ikke å være komplisert. Her får du en rekke tips til aktiviteter dere kan gjøre og steder å dra på date.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Bli bedre kjent med kjæresten din

Gutt hvisker til jente (colourbox.com)

Noen kjenner hverandre godt og vet alt om kjærestens ønsker og behov. Andre vet ikke så mye. Kanskje kan det å bli litt mer kjent med andre sider av kjæresten gjøre at forholdet blomstrer?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse