Hopp til hovedinnholdet

Han erter meg for interessene mine, men mener han å være slem?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er ei jente som elsker hester! Gutten jeg liker (han ver ikke at jeg liker han) erter meg og sier Chiquita er best som pårleg!!!(Favoritthesten min!) Men når jeg ikke er der erter han ikke de som liker hester! Han erter bare meg! Betyr det at han vil være slem mot meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er vanskelig for meg å fortelle deg om han mener å være slem, siden jeg verken kjenner gutten eller hører måten han sier det på når han erter deg. Men jeg synes det er dumt for deg hvis du føler deg utsatt på grunn av dette, eller føler at din hobby ikke er kul nok eller verdig. (Det er den.) Det er også ganske respektløst med den kommentaren han lagde om hestekjøtt som pålegg. Men det kommer jo an på om han virkelig bare tuller og ikke skjønner det er ugreit, eller om han gjør det med hensikten av å mobbe deg. Fordi det er virkelig ikke greit. Uansett så hadde jeg sagt fra på en enkel og lett måte neste gang han gjør det, ved å fortelle at du synes det er dårlig av han og at han ikke skal gjøre det mer. Da vet han i alle fall hva du føler ovenfor det, og det er fremskritt i seg selv, selv om han kanskje ikke slutter med kommentarene for det. 


Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan den som blir mobbet gjøre?

Den som blir mobbet eller frosset ut har ikke ansvaret for at mobbingen skjer. Men er det noe han eller hun kan gjøre selv for å få det bedre? Kommentér under.

Gå til vote


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse