Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt som er noen år eldre, men litt lavere enn meg..har dette noe å si?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Det er en gutt som eg har likt i 3/4 år nå.. han liker meg også! Eg går i 8 og han går i 10 klasse. Han flyttet for sirka 1/2 år siden.. nå bor han en annen plass. Men vi holder forsatt veldig mye kontakt på snapchat, instagram osv. Han sier han elsker meg og savner meg ofte, han gir meg komplimang som: eg elsker smilet ditt osv.. han gjør meg bare så utrolig glad! Han har sagt til meg at han kommer kanskje tilbake snart! Vi vet mye om hverandre og vi vet høyden til hverandre.. problemet er at eg er 5-7cm høyere enn han, han er 165 og eg er 170-172. + at han er 2/3 år eldre enn meg. Begge er slanke. - Men det eg lurer på er om det kommer til å se rart ut når eg møter han pga høyden våres når vi står vesidnav hverandre, er 5-7 cm mye i høydeforskjell? Og det andre er.. om det er rart at han er 2/3 år eldre enn meg? Eg kan ikke noe for hvem eg liker, så eg vet ikke.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei
 
Så hyggelig at dere liker hverandre! I et forhold er det dette som er viktigst. Høyde, utseende og slike ytre faktorer trenger ikke å sette en stopper for et forhold. Det viktigste er som sagt at dere har det fint sammen!

Når det gjelder aldersforskjell så kan dette både gå helt fint, men også by på noen utfordringer. Jeg tenker at det gjelder å være klar over disse utfordringene og legger derfor til en link som kan hjelpe deg! 

Lykke til med forholdet :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell