Hopp til hovedinnholdet

Problemet er at jeg og bestevennen min liker hværandre. Altså vi er forelsket i hværandre. Men, vi klarer ikke å snakke om det i den virkelige verden.

Gutt 14 år
 

Spørsmål
Hei!
Jeg er en homofil gutt som trenger litt hjelp.
Problemet er at jeg og bestevennen min liker hværandre. Altså vi er forelsket i hværandre. Men, vi klarer ikke å snakke om det i den virkelige verden. Bare på MSN. Hva skal vi gjøre for å snakke om det i virkeligheten? Vi har hatt filmkvelder, men vi sie inngenting om det. Men, begge like hverandre. Hva skal vi gjøre? Jegvi trenger hjelp!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Her handler det rett og slett om å tørre og om å ta en sjanse. Dersom ingen av dere tørr å vise følelser eller snakke med hverandre vil det heller ikke skje noe. Men dersom du bestemmer deg for å endre dette og bare hoppe ut idet, vil du oppleve at noe skjer. Fortsett å prat med han fordi han er din venn. Dere har sikkert bestandig hatt mye å prate om, hvorfor endre dette nå? Legg inn litt flørting, blikk kontakt og småberøringer - du må vise han at du liker han. Du må rett og slett ta initiativet, ingenting skjer ellers. Jeg legger ved en artikkel om flørting, ta en titt på denne og se om du kan få noen tips.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om kjønnssykdommer?

Kan du smittes flere ganger av klamydia?