Hopp til hovedinnholdet

Liker hun meg?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg er en gutt på 13 år og er fårelska i ei i glassen og vi er gode venner. Vi har hytte på samme plass og foreldrene våre jobber sammen. Og en dag spurte hun meg om å bli med på jobben til foreldrene vår fodi jeg hadde aldri hvert der. Men jeg lurer på om hun bare vil at vi skall være venner eller hun har andre følelser.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Ut i fra det du skriver er det vanskelig å si 100 % sikkert hva hun føler. Jeg tenker det kan være et tips å bli bedre kjent med henne, for å se hva hun føler. Ta initiativ og vis at du er interessert. 

Det er tydelig at dere kjenner hverandre. Det kan være en fordel når dere skal snakke sammen - da har dere et utgangspunkt. Bli bedre kjent med henne, og gjerne flørt litt. Jeg legger ved noen tips du kan se på.

Jeg tenker at det viktigste er at du viser hvem du er, og prøver å bli kjent med henne. Jeg legger med flere artikler som kan hjelpe deg på vei - ta en titt. 

Før å finne bedre ut av hva hun føler kan du se på artikkelen med 20 tegn til om hun liker deg eller ikke. Et annet tips er å hinte litt til dine følelser, og se hvordan hun responderer på det.

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse