Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt i paralelleklassen min, men vet ikke om han liker meg?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg liker en gutt som går i paralell -klassen min. Vi er i lag i friminuttene og sånt , men han svarer ikke når jeg prøver å Kontakte ham på fritiden. Men når vi er på skolen dulter han i meg med vilje og ser meg inn i øynene. Liker han meg eller ikke????

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar!

Jeg forstår at det ikke er så lett å forstå om han liker deg eller ikke når han sender deg litt blanede signalier. Det er ikke alltid så godt å vite. Men, utifra at du forklarer at han tuller litt med deg på skolen så kan det jo virke som om han i allefall er litt interessert. Jeg vet ikke hvordan du har kontaktet han på fritiden, men det kan kanskje være at han syntes det er vanskelig å svare fordi han ikke helt vet hva han skal si? Kanskje er han litt sjenert? Det er veldig vanskelig for meg å svare på, men en god måte å finne ut av det på er ved å prøve å først og fremst kanskje få enda bedre kontakt på skolen. Kanskje kan du prøve å snakke litt mer med han for å bli bedre kjent? Prøv kanskje også å flørt litt tilbake når du oppfatter at han flørter med deg, for å på en måte vise han at du også er interessert. Dersom dere enda ikke har snakket så veldig mye så er det kanskje det som må til for å bli bedre kjent og å finne ut av om han liker deg tilbake eller ikke.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese. Jeg håper dette var til hjelp og ønsker deg lykke til! :-)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse