Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg snakke med gutten som jeg er forelsket i? 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er forelska i en gutt på trinnet <3 Jeg drømmer mye om han på nettene, og tenker ofte på han. Men jeg tør ikke snakke med han.. Vi kjenner ikke hverandre så veldig godt, og vi går jo ikke i samme klasse, så det er litt vanskelig. Ikke adder han meg på instagram eller facebook heller.. Skolen min er veldig sånn at hvis en jente og en gutt snakker sammen så blir man "erta" av det, noe som er veldig barnslig.. Men det er en annen sak. Hvordan skal jeg snakke med han? Vanligvis ville jeg starta gjennom sosiale media og så i virkeligheten etter vi er litt bedre kjent..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg vil råde deg til å prøve å snakke med han i virkeligheten. Kanskje dere har noen felles interesser som dere kan snakke om? Jeg forstår at det kanskje kan virke litt skummelt å ta kontakt med noen som man kanskje ikke kjenner så godt, men når det er sagt så har man heller ikke noe å tape. Vær deg selv og være hyggelig, så tror jeg nok at du vil bli litt bedre kjent med han. 

Jeg legger ved en artikkel som du kan ta en titt på. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse