Hopp til hovedinnholdet

Liker hun meg?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 14 som er forelsket i en jente på trinnet. Hvordan kan jeg finne ut om hun liker meg? Hun har sagt alt jeg er søt. Jeg har prøvd å å snakke med henne men hun sier styreleder hun bare vil være venner. Det er også sånn av det er n app som heter "House party" der man kan chatte med venner litt som Face time. Der har hun villet snakke med meg mange ganger. Hun har begynt å snakke omjenteting når det kommer en annen jente inn og om hvordan sminke hun liker ogsåvidere. Hun bare snakker og snakker med dem om alt mulig og hun bryr seg ikke om alt jeg er der. Kan dette bety store hun liker meg eller aviser meg? Bare lurer vil ikke dumme meg ut.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg kan ikke svare på om hun liker deg eller ikke, men sjekk vedlegg for om hun fyller noen av kravene. Det er vanskelig å vite om hun liker deg eller ikke. Dette er kanskje en av de vanskeligste tingene med forelskelse. Du kan spørre henne, men da risikerer dumme deg ut ja. Likevel er det ofte bedre å vite at du prøvde. Dette er noe du må kjenne på selv. Du kan også spørre henne over nettet hvis det er enklere. Evt kan du spørre noen av vennene hennes eller noen av vennene dine om de har merket noe. Noen ganger kan det være vanskelig å se og tolke tegnene som hun sender selv. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse